Dorestad Consulting heeft zich gespecialiseerd in het realiseren van duurzame verandering binnen de financiële dienstverlening.

De diensten die wij aanbieden hebben allemaal het element verandering in zich. Afzonderlijk kunnen deze diensten allemaal goede resultaten bereiken. Wij geloven echter dat om uitmuntende resultaten te behalen de kracht ligt in een integrale aanpak van de afzonderlijke diensten. Door deze integrale aanpak wordt rekening gehouden met de impact op andere onderdelen van uw organisatie en op uw medewerkers. Met deze integrale aanpak zet Dorestad Consulting een algehele verandering in gang binnen uw organisatie waardoor uw organisatie beter voorbereidt is op de toekomst. Binnen ons netwerk beschikken wij over een jurist/fiscalist, (internationale) business analisten en project- en verandermanagers.

De diensten die wij aanbieden zijn:

Testimonial
“Michel heb ik bij Zwitserleven meegemaakt als pure professional. Streeft naar hoge kwaliteit van zijn dienstverlening en heeft ook oriëntatie vanuit de klant. Een waardevolle combinatie. Heeft een sterke ambitie om zich te ontwikkelen en werkt plannen op niveau uit. Een persoon waarop je kunt rekenen”.
— Mathijs Vroegop, Teammanager, SNS Reaal