Dorestad Consulting is opgericht door Michel van Huisstede, MBA en Petra van Huisstede.

Michel heeft ruim 10 jaar bij verschillende werkgevers in de financiële dienstverlening gewerkt voordat hij enkele jaren geleden de overstap maakte naar consultancy. Naast zijn ruime praktijkervaring heeft Michel de volgende opleidingen met succes afgerond: MBA (Business School TiasNimbas), HEAO Bank- en verzekeringen (HES), Prince2 Practitioner, SPO Collectief Pensioenadviseur, Branche Leven, Pensioenpraktijk I en II, diverse Nibe en SVV cursussen. Michel houdt zich bezig met het op locatie uitvoeren van projecten en verandertrajecten.

Petra heeft ruim 10 jaar ervaring in de verzekeringen- en opleidingsbranche. Hierin is zij werkzaam geweest binnen accountmanagement en als programmamanager. Petra houdt zich binnen Dorestad Consulting bezig met Lean opdrachten op locatie. Daarnaast verzorgt zij het relatie- en bureaumanagement.

Wij begrijpen dat klanten voor elke onderneming van levensbelang zijn, zonder klanten geen bestaansrecht. Dorestad Consulting heeft zeer veel ervaring in het optimaal bedienen van klanten en zorgdragen voor een optimale klanttevredenheid. Dit doen wij niet alleen door de door u gekozen strategie “technisch” te implementeren maar ook uw medewerkers in de verandering te begeleiden en niet onbelangrijk Uw klanten tevreden te stellen.

Projecten, strategische of tactische implementaties en veranderprogramma’s worden niet in isolatie uitgevoerd. Dorestad Consulting zorgt ervoor dat de impact die bovenstaande wijzigingen hebben op de medewerker en klanten zo goed mogelijk begeleid wordt.

Testimonial
“Ik heb Michel leren kennen als een persoon die een grote bereidheid heeft tot coöperatie. Goed overzicht heeft op zijn taken en verantwoordelijkheden. Hij gaat uitdagingen niet uit de weg en in concensus probeert tot oplossingen te komen. Michel komt kalm en zonder nonsens en met de nodige vakmanschap over. In complexe omgevingen weet hij zich goed staande te houden”.
— Stan Poelsma, Teammanager MKB Collectief, Zwitserleven