Onze kernwaarden daar staan we voor. Met andere woorden hiervan geloven wij dat ze essentieel zijn in de omgaan met onze klanten. Wij noemen er drie omdat wij vinden dat waarden als “betrouwbaar”, “eerlijk”, “integer” basiswaarden moeten zijn die je eigenlijk niet eens hoeft te noemen. Zonder deze waarden is meedoen aan het zakelijk verkeer uitgesloten.

Naast bovengenoemde kernwaarden zult u onderstaande waarden te allen tijde terug vinden in ons handelen. Omdat wij ze enorm belangrijk vinden om u als klant het beste resultaat te leveren.

Afspraak is afspraak
Voor ons geldt afspraak is afspraak, wat we afspreken komen we na. Wij geloven dat door heldere, duidelijke afspraken te maken de beste resultaten behaald worden. Afspraak is afspraak maakt zaken helder, u weet waar u aan toe bent en wij zien het als uiting van respect om onze beloftes na te komen.

Kritisch naar de klant en naar ons zelf
Wij geloven zeer in het open en eerlijk communiceren. Feedback (positief of negatief) zet een proces in gang. Wij zetten deze feedback om in het creëren van steeds betere resultaten voor u en voor ons.

Innovatie
De enige voorsprong die men in een globaliserende wereld heeft is leren, steeds nieuwe kennis opdoen en blijven investeren in de ontwikking van onze organisatie. Dorestad Consulting is daarom nooit uitgeleerd.

Quote
Ze waarschuwden mij consequent tegen mijn openhartigheid. Nu zit mijn loopbaan bij GE erop en ik verzeker u dat het aan mijn openhartigheid te danken is geweest dat we succes hadden.
— Jack Welch, Winnen, 2006